Pàgines

diumenge, 25 de setembre de 2016

Acta notarial

El veí de davant i la veïna del darrera m'aturen quan surto de casa. Volen explicar-me que hi ha ocupes a la casa de més avall. Ja ho sabia, sembla ser que el poble en va ple. Els dic que el tema no m'interessa (cosa que no és certa, però no tinc ganes de parlar-ne!). El veí insisteix, però és que són gitanos...Torno a dir amb veu contundent. No m'interessa el tema (cosa que segueix no essent certa)!


M'he comportat maleducadament, però qui són els veïns per abordar-me pel carrer per dir-me en què m'haig d'interessar i en què no?


5 comentaris:

Estranger ha dit...


Bé, per aquests temes ja hi han les reunions de veïns, no ? Jo els hi seguiria la corrent una estona, segurament. Si no els hi dónes corda, de seguida s´avorreixen.

Tinc una companya de feina que li va passar el mateix, era a l´estiu i no van poder dormir en un mes. Es veu que cada nit muntaven uns sidrals de crits i bronques que feien por. Els gitanos són molt seus, jo vaig fer la mili amb un que lo primer que va fer en arribar va ser escopir-li a la bandera espanyola per dir-me que ell no tenia cap pàtria. Tractant-lo però, no era pas mala persona, tot i que tenia la llengua molt llarga.

Macondo ha dit...

De fet, aquests no fan soroll; el veí i el seu gos sí, cada cop que surto a regar sembla que se m'hagi de menjar, el gos no el veí. Les reunions de veïns se solen fer en una escala de veïns quan tenen temes comuns per tractar, que no és el cas. Mira aquest gitano de la mili no difereix de molts altres, ja que essent un grup originariament nòmada, el tema de les pàtries no els altera gaire, hi ha qui escup a terra per esgargallemar-se la gola. Són necessitats diferents.


Bona tarda, Estranger.

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

Info menarik seputar alat musik dan perlengkapannya ha dit...

5 Drum Set Terbaik Untuk Pemula | Beranda Info - Info menarik seputar alat musik dan perlengkapannya.

Haiden Hays ha dit...

Me diagnosticaron VIH hace unos 5 años y he vivido tomando ARV y pensé en tener medicina herbal para curar esta enfermedad por completo. No podría soportar los vómitos y mi lengua se pondría blanca debido a estas enfermedades llamadas VIH/SIDA. Aprendí a vivir con eso, pero definitivamente oré y me impusieron las manos. Mis amigos en el trabajo sabían sobre mi estado de VIH, así que en un día fiel, mi amiga Hannah me habló sobre este gran hombre llamado Dr. Itua. Del oeste de África porque mi La amiga Hannah también es de África occidental, vino a obtener un título aquí en Carolina del Sur, acepté el desafío y me comuniqué con el Dr. Itua Herbal Center... drituaherbalcenter@gmail.com también chatea en HerbStore https://drituaherbalcenter.com/shop/.
Luego me entregó su medicamento a base de hierbas que estaba etiquetado como Cura de medicina a base de hierbas del Dr. Itua para el VIH / SIDA, lo tomé como me indicó. Después de dos semanas fui a la prueba y me dieron Negativo. Sigo escribiendo en todos los blogs relacionados con las siguientes enfermedades, como el VIH/SIDA, el virus del herpes, la culebrilla, la hepatitis B/C, el cáncer, la enfermedad de Alzheimer, el VPH, la infertilidad masculina y femenina, el melanoma, el mesotelioma, la diabetes y el mieloma múltiple. , enfermedad de Parkinson, tumores neuroendocrinos, herpes, vih/sida, linfoma no hodgkin, diarrea crónica, EPOC, hechizo de amor, hepatitis, porque cura este tipo de enfermedades.