18 d’agost de 2110, Costes del Nou Continent.
A Salem *, finals del segle XXI, començaren de nou les persecucions per bruixeria i adulteri. S’instal·là el puritanisme que la va assolar fa més de tres-cents anys. Novament, com fa algunes centúries elements visionaris sorgits de la vella religió dominant, amb clergues, pastors, mossens, capellans, bisbes, arquebisbes, prelats, predicadors, imans, reverents, rabins, cardenals, popes, papas...i tota mena de pares, feren forat en les ments de la majoria de la població que havia assolit un estat mental de minoria d’edat degut a la proliferació d’elements tecnològics com ara telefonia mòbil, MP3, ordinadors, iPods, iPads, Bluetooth, Wi-Fi, 3G..., tot descoordinat a través d’Internet i la difusió de malalties víriques a través de la xarxa.
L’honor de la dona tornava a quedar en entredit i, maliciosament veus que suposadament venien del més enllà, reivindicaven el puritanisme i la servitud de la costella d’Adam. Les bandes organitzades, l’exèrcit, les jerarquies polítiques , mèdiques i eclesiàstiques, i fins i tot, els decans de les universitats eren majoritàriament homes.
La gent començava a veure visions degut a la intoxicació amb pa de sègol fermentat que conté elements químics similars al LSD. Aquest cereal es cultivava transgènicament de forma majoritària per alimentar una població creixent en els països del primer món on una gran part era originària de segones, terceres i quartes generacions provinents de països d’allò que es va anomenar països en vies de desenvolupament. Les conseqüències van ser imprevisibles pels governants de les potències econòmiques mundials entretinguts a fer pujar les borses, guanyar eleccions, discutir encapçalaments de manifestacions, negociar amb la industria farmacèutica, desviar diners a paradisos fiscals etc. L’eclecticisme era total fins al punt en què comencen a donar-se de forma aïllada veus que s’alcen per acusar de bruixeria a certes dones que es reunien per celebrar rituals ancestrals com ara ballar amb energia desenfrenada a la llum de la lluna.
(Retall d’un diari digital perdut al ciberespai.)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada